Hortensia tuinplant

De hortensia (hydrangea) is een van de meest gecultiveerde planten ter wereld. Met hun bolvormige bloeiwijze en hun verschillende kleuren zijn ze ongekend populair. Een buitengewoon dankbare plant waar u zomers maandenlang plezier van heeft. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze kunnen zowel in de ochtendzon als halfschaduw staan, tijdens de bloeiperiode vochtig houden.

We hebben, afhankelijk van het seizoen diverse Hortensia’s als tuinplant op voorraad, maar we kunnen (bijna) alles voor u leveren. O.a. Bol-pluimhortensia & Annabelle Grandiflora.

Ons assortiment is uitgebreid met een bijzonder soort hortensia, namelijk de Forever&Ever. Deze kan men het gehele jaar snoeien en bloeit dan gewoon door. In tegenstelling tot vele andere soorten die op twee jarig hout bloeien. Dus deze kunt U zo groot of zo compact mogelijk houden zoals u zelf wenst. Ze zijn er in diverse kleuren o.a. wit, roze, blauw en rood en hebben minstens al 7 a 10 bloemknoppen.

Meer weten?
Vraag ons gerust alles wat u nog meer over de hortensia als tuinplant wilt weten en wat de mogelijkheden zijn. Wij helpen u graag met tips en andere goede raad.