Perkplanten

Vanaf eind april t/m eind juni bieden wij een zeer uitgebreid assortiment aan kuipplanten en zomerbloeiers van superkwaliteit aan. Geraniums, Petunia’s, Fuchsia’s, Begonia voor ieder wat wils. Voor elk terras en elke tuin kan bij ons een unieke samenstelling van kleur, bloem en soort gevonden worden. Voor elke plek in de tuin of balkon hebben wij gepaste zomerbloeiers. Of het nou een zonnige plek is of vooral schaduw plek. Plantjes die onderhoudsvriendelijk zijn of iets bewerkelijker, maar daardoor wel erg dankbaar. Kom snel langs en zorg dat uw tuin zomer klaar is. Alleen het aanschouwen van deze kleurenpracht is het in deze periode al waard om eens te komen kijken in de kas!

Wij helpen u graag met het vullen van uw plantenbakken. Wanneer u daar geen tijd, zin of ruimte voor heeft, vullen wij deze te plekke voor u. Hiervoor berekenen wij een kleine bijdrage voor de potgrond die wij in uw potten verwerken. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Meer weten?
Vraag ons gerust alles wat u nog meer over perkplanten wilt weten en wat de mogelijkheden zijn. Wij helpen u graag met tips en andere goede raad.